انواع سبک کابینت : در این مقاله قصد داریم تا شما را با انواع سبک کابینت آشنا کنیم.
کابینت مدرن
پیش از هر چیزی شما را با معنای کلمه ی مدرن آشنا می کنیم.
مدرن (Modern) که یک واژه لاتین میباشد در واژگان فارسی به معنای جدید، تازه باب شده معنی شده است. با توجه به معنی این کلمه میتوان دریافت هر چیزی که به تازگی مد شده باشد را میتوان با برچسب مدرن به کار گرفت. از این رو کابینت هایی که با طرح های ساده ی روز دنیا با محوریت مقرون به صرفه بودن نسبت به کابینت های کلاسیک تولید و اجرا می شوند. در دسته ی کابینت های مدرن قرار میگیرند. که می توان آنها را در ۴ دسته ی
- کابینت های گلاس
- کابینت فوق برجسته (فرامید)
- کابینت ملامینه (کابینت ام دی اف)
- کابینت مدرن دو رنگ
تقسیم بندی کرد.
کابینت مدرن برای آشپزخانههای کوچک گزینهی مناسبی است زیرا این کابینتها معمولا تا نزدیک سقف امتداد دارند و به دلیل ساده بودن، باعث میشوند آشپزخانه منظمتر به نظر برسد.
کابینت کلاسیک
کابینت های کلاسیک امروزه جز پرطرفدارترین سبک های طراحی کابینت به شمار می روند. در ایران نیز طرفداران زیادی دارد. مشخصه اصلی کابینت کلاسیک وجود ستون و سرستون های منبت کاری شده در کنار تاج و زیر چراغ ابزار خورده است. که نقطه تمایز کابینت کلاسیک و کابینت مدرن به شمار می رود.
- کابینت کلاسیک چوبی.
- کابینت کلاسیک ممبران.
- کابینت کلاسیک روکش چوب.
- کابینت کلاسیک رومی.
کابینت کلاسیک، یک انتخاب مناسب برای کسانی است که به دکوراسیون سنتی و اشرافی علاقه دارند. عمدهی لوازم منزلشان از وسایل سلطنتی و کلاسیک انتخاب شده است.
کابینت مینیمال
اصل مینیمال بر مبنای ساده گرایی و حداقل گرایی می باشد که با کمک نور و رنگ روشن در فضا به کار می برد. از اصول اصلی کابینت های مینیمال استفاده از رنگ روشن و نورپردازی فضا می باشد. افراد با قرارگیری در آشپزخانه هیچ حس تجملگرایی نخواهند داشت و در عین سادگی، زیبایی آشپزخانه را حس میکند.
این سبک از کابینت ها برای آشپزخانه های کوچک که رابط محیطی با فضای داخل خانه را دارند توصیه می شود.
منظور از سبک حداقلگرا یعنی کابینت ها رد این سبک معمولا با حذف تجملات، لوازم تزئینی و اکسسوری اضافه از آشپزخانه انجام می شود.
کابینت نئو کلاسیک
همانطور که از اسم این نوع کابینت مشخص است. این سبک ترکیبی از دو مدل مدرن و کلاسیک می باشد یک آشپزخانه ی ساده و در عین حال سنتی می باشد. در عین شیک بودن المان هایی تزیینی از نمایی لوکس را در بر دارد.
- کابینت نئوکلاسیک چوبی.
- کابینت نئوکلاسیک ام دی اف با روکش چوب.
- کابینت نئوکلاسیک تمام ام دی اف.
سه دسته ی اصلی کابینت نئوکلاسیک را تشکیل می دهند.
این طرح معمولا در آشپزخانه های کوچک به کار می رود که غالبا برای تولید آن از رنگ طوسی و رنگ های با تناژ طوسی و خاکستری استفاده می شود.
چوب رایجترین متریالی است که در ساخت کابینت نئوکلاسیک کاربرد دارد. معمولا کابینتهایی با ارتفاع بلند هستند و معمولا تا نزدیک سقف ادامه دارند. به همین دلیل در زمره کابینتهای جادار محسوب میشوند.
انواع سبک کابینت